Even voorstellen: RO-team bij Geonovum

18 maart 2015

In de Wro digitaal van afgelopen november waren we op zoek naar versterking voor het RO-team bij Geonovum. Voor het beheer van de huidige standaarden enerzijds en de ontwikkeling naar nieuwe standaarden van digitale instrumenten anderzijds. Inmiddels zijn per 1 februari drie nieuwe collega’s begonnen en is het RO-team bij Geonovum samen met Monique van Scherpenzeel en Luc de Horde op volle sterkte!

De rol van adviseur digitale RO wordt vervuld door Irina Entrop. Irina gaat zich vooral bezig houden met het beheer en doorontwikkeling van de RO Standaarden, Ruimtelijkeplannen.nl en het informatiemodel voor digitale Welstandsnota's. Irina is vanuit de Gemeente Eindhoven gedetacheerd. In Eindhoven heeft zij meer dan zeven jaar ervaring opgedaan als bestemmingsplanjurist en coördinator digitale ruimtelijke plannen voor de afdeling Stedenbouw.
Nienke Jansen en Gijs Koedam gaan beide als senior adviseur aan der slag voor de standaarden van de digitale kerninstrumenten van de Omgevingswet. Nienke is gedetacheerd vanuit de gemeente Apeldoorn. Daar werkt zij als bestemmingsplanjuriste en coördinator digitale ruimtelijke ordening. Gijs heeft een achtergrond in de Geografische Informatie Systemen en is vanaf het begin betrokken geweest bij de digitalisering in de ruimtelijke ordening. In zijn denken staan de aspecten inhoud, techniek en organisatie centraal. Gijs werkt bij de gemeente Arnhem, en als zelfstandig adviseur Geo-Informatie.

Arie Duindam is per 1 januari dit jaar begonnen bij het Kadaster. Lilian Waaijman heeft haar werkzaamheden voor de helpdesk RO Standaarden overgedragen aan Irina Entrop en heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij Rho Adviseurs in Oenkerk. Beide blijven vanuit hun nieuwe positie nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom de RO Standaarden en wij werken nog graag met hen samen. Wij danken hen beide voor hun inzet en enthousiasme in de afgelopen jaren!

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.