Met een reeks informele internetconsultaties, willen we vroegtijdig uw mening peilen over de wijzigingsvoorstellen voor IMGeo. Elke ronde staan de wijzigingsvoorstellen van een aantal verbetersuggesties centraal. Van alle wijzigingsvoorstellen vragen wij u om aan te geven wat u van het voorstel vindt, of u de oplossing kunt toepassen en/of bouwen en wat de verwachte impact is van het wijzigingsvoorstel.

De informele internetconsultatie is een voorbereiding op de formele 'papieren' consultatie. De resultaten worden meegenomen in de definitieve uitwerking van het wijzigingsvoorstel voor IMGeo. In deze tweede ronde van de informele internetconsultatie leggen we de volgende zes wijzigingsvoorstellen voor IMGeo aan u voor:

U kunt de enquêtes voor bovenstaande wijzigingsvoorstellen invullen tot en met vrijdag 23 februari 2018. Mocht u vragen hebben of problemen ervaren bij het invullen, neem dan contact op met de IMGeo helpdesk

Automatisch op de hoogte blijven van nieuwe voorstellen?

Wilt u een mail ontvangen als er nieuwe wijzigingsvoorstellen online staan, schrijf u dan in voor de attenderingservice.

Resultaten vorige consultatie

In de eerste consultatieronde hebben wij uw mening gevraagd over de wijzigingsvoorstellen voor Opnemen overbouw en onderbouw bij panden in de BGTInrichtende vlakken op relatieve hoogte 0 worden opdelend en Het opnemen van afbakeningscriteria voor bos. Hierop hebben wij ruim 300 reacties ontvangen. Wij verwerken deze input en koppelen de resultaten terug via Github.

Meer informatie over de optimalisatie van IMGeo is te vinden op de website van Geonovum of via de IMGeo2018 Github.