Op 6 september vindt het Geo Gebruikersfestival plaats. Deze dag vol presentaties, demonstraties en workshops staat geheel in het teken van het gebruik van overheidsdata en -voorzieningen. Het is een moment waarop overheidsorganisaties elkaar laten zien hoe zij de mogelijkheden benutten. Ook is er aandacht voor het aankaarten van issues en het oplossen daarvan. Onder meer tijdens de verschillende gebruikersoverleggen.

We zijn dit jaar te gast bij het Provinciehuis van Overijssel in Zwolle. Namens de provincie zal Monique Stouten, Hoofd eenheid publieke dienstverlening, de opening verzorgen. Vervolgens staan we stil bij het beschikbaar komen van de OpenTopo kaarten van de hulpdiensten in PDOK. Daarna is het programma geheel gewijd aan workshops, demonstraties en korte presentaties.

Inmiddels is het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Wel is er een wachtlijst geopend. Wanneer iemand zich afmeldt, worden op volgorde van aanmelding, mensen van de wachtlijst naar de deelnemerslijst verschoven.

Bekijk het programmaboekje