20 april 2021 | Hoe zit het met Digital Twins?

25 februari 2021
Geo-inspiratiedagen - thema digital twin

Schuif aan en doe mee met de Geo-inspiratiedagen 

Het Ministerie van BZK (DiS Geo en BRO), Kadaster/PDOK en Geonovum organiseren in 2021 vier geo-inspiratiedagen. Tijdens de geo-inspiratiedagen praten we makers en gebruikers van (geo-)data bij op actuele ontwikkelingen, inspireren we met praktijkvoorbeelden, stippen we aandachtspunten aan èn bieden we gelegenheid om onderling weer even bij te praten. 

De eerste geo-inspiratiedag vindt plaats op 20 april. En we beginnen direct met een spraakmakend thema, namelijk: digital twins. Want het woord digital twins gonst de laatste tijd door de virtuele wandelgangen. Hoogste tijd om uit te vinden wat hier aan de hand is.

Tussen 13.00 en 16.00 uur, praten we je in verschillende sessies bij op actuele ontwikkelingen. Waar wordt aan gewerkt? Hoe zetten verschillende organisaties digital twins in? Wat is er wel en niet mogelijk met digital twins. Hoe moeilijk is het eigenlijk om een digital twin te maken? En wat zijn de aandachtspunten?

Bereid je vast voor op keuzestress, want we hebben nu al heel veel inspirerende sessies op het oog… Desalniettemin horen wij het ook graag als van dit alles jouw handen gaan jeuken om een supergave interactieve sessie vorm te geven! Neem daarvoor contact op met Geonovum.

Zeker zijn van een stukje bandbreedte voor de Geo-inspiratiedag?

Meld je dan nu vast aan!

Gerelateerde thema's

Gerelateerd nieuws

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.