28 juni Sprintreview Bestuurlijke gebieden

15 juni 2022
logo disgeo

Op 28 juni staat er weer een sprintreview gepland over het werk aan een informatiemodel voor samenhangende objecten: Bestuurlijke gebieden. Iedereen die dat wil, kan bij deze online sprintreview aanschuiven.

In een informatiemodel voor samenhangende objecten, leggen we de onderlinge samenhang vast van gegevens over een onderwerp. We werken dat nu praktisch uit voor Bestuurlijke gebieden. Hiermee worden gegevens over bestuurlijke gebieden consistent over de verschillende Basisregistraties heen.

De uitgangspunten voor deze standaard staan in het DiS-Geo scopedocument (werkversie) voor bestuurlijke gebieden. Om iedereen op de hoogte te houden van de voortgang, organiseren we eens in de vier weken, op dinsdagmiddag, een review van de doorlopen sprints.  Op 28 juni staat de eerstvolgende sessie weer gepland. Wil je graag online aanschuiven bij een sprintsessie? Laat het ons weten door een bericht te sturen naar disgeo@geonovum.nl

Alle documentatie en opnames van eerdere sprintsessies èn de actuele backlog zijn te bekijken op op de Sprintpagina Bestuurlijke Gebieden.

Gerelateerd nieuws

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.