Call for papers INSPIRE conferentie 2020

digital transition
12 december 2019

Van 12 tot 15 mei 2020 vindt in Dubrovnik (Kroatië) de INSPIRE conferentie 2020 plaats. We nodigen je van harte uit om ook jouw werk te presenteren aan milieu- en geo-experts uit heel Europa!  Tot 15 januari 2020 staat de ‘call for presentations’ open!
 
Centrale thema van de 2020 editie is “Bringing sustainability and digitalisation together".  We willen een duurzaam Europa in 2030. Welke uitdagingen en oplossingen zien we op de weg naar duurzame digitalisering en digitale duurzaamheid?
 
In het programma is ruimte voor puntige presentaties van 15 minuten, speed presentaties, posterpresentaties en workshops.
Onder het centrale thema zijn er drie subthema’s die het programma stroomlijnen:

  • Samenwerken – ervaringen uit het verleden en mogelijkheden van de nabije toekomst
  • Digitale oplossingen
  • Toepassingen met maatschappelijke waarde

Je kunt tot 15 januari jouw voorstellen indienen voor deze conferentie! De INSPIRE conferentie is een unieke gelegenheid om geo-professionals uit heel Europa te ontmoeten en inspiratie op te doen over geo-ontwikkelingen binnen overheidsorganisaties uit heel Europa. De conferentie in Dubrovnik is weer de eerste grote conferentie sinds het door Nederland en Belgie georganiseerde event in Antwerpen in 2018.

Zie voor meer informatie de conferentie website

Gerelateerd nieuws