Consultatie Objectenhandboek BGT|IMGeo

16 april 2021
weg

Onlangs heeft Geonovum een nieuwe versie van het Objectenhandboek BGT|IMGeo beschikbaar gesteld. De nieuwe versie is bijgewerkt op alle punten die in IMGeo 2.2 staan vermeld. Ook is de vormgeving aangepast.

In het IMGeo objectenhandboek vind je de inwinregels en praktijkvoorbeelden van de verplichte inhoud van de BGT, van de optionele inhoud van IMGeo en afstemmingsvoorbeelden voor inwinning in combinatie met de BAG. Aan de hand van fotovoorbeelden, plaatjes en tekst wordt de afbakening van objecten toegelicht. Dit is van belang voor de inwinning en het gebruik van de datasets. 

Evaluatie

Vanwege de veranderingen die het objectenhandboek heeft ondergaan, willen we dit handboek graag met het werkveld evalueren. Wij horen graag wat jij vindt van de manier waarop de website functioneert, de kwaliteit en leesbaarheid van de inhoud, de volledigheid ervan en het versiebeheer.

We weten dat het objectenhandboek wordt veel gebruikt door bronhouders. Heb jij ideeën om het objectenhandboek beter te maken of vind je juist dat we helemaal niets moeten veranderen? Wij nodigen je uit om met ons een evaluatie van het handboek te doorlopen. Wil jij ons helpen? Stuur dan een berichtje naar imgeo@geonovum.nl

Bekijk het objectenhandboek

Gerelateerd nieuws

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.