Geonovum zoekt operationeel technisch beheerder

05 augustus 2020
geonovum zoekt operationeel technisch beheerder

Voor het onderhouden en publiceren van onze standaarden gebruiken wij verschillende tools. Zowel onze standaarden als onze tooling moeten up to date blijven. Daarom zoeken wij een Operationeel Technisch Beheerder (16-20 uur)

De Operationeel Technisch Beheerder die wij zoeken heeft een paar jaar ervaring met het beheren van informatiesystemen en ICT-infrastructuur binnen overheid en bedrijfsleven.

Bij Geonovum ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze beheertools (Slack, Jira). Je beheert de GitHub omgeving van Geonovum, het technisch register en het conceptenregister dat bij onze standaarden hoort en je programmeert mee aan de W3C publicatiestandaard ReSpec. Ook bied je ondersteuning aan en vanuit de verschillende helpdesks bij Geonovum. Je verzorgt de eindredactie en publicatie van de documenten die onze standaarden beschrijven in ReSpec en je beheert het documentenregister.
Samen met de andere leden van het standaardenteam bij Geonovum, geef je vorm aan goede dienstverlening rond onze standaarden.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een HBO-er met een oog voor coderen. Wij houden van creativiteit en pragmatisme in combinatie met goede code èn goede documentatie. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken en die goed communiceert over haar/zijn werk. Iemand die nee durft te zeggen als iets nog niet goed genoeg is en die meedenkt en -werkt aan hoe het beter kan.

-deze vacature is vervuld-

Gerelateerde thema's

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.