Inspiratietheater op Geobuzz

inspiratietheater
07 november 2019

Op 19 en 20 november dit jaar vindt de GeoBuzz plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan het inspiratietheater van het Ministerie van BZK, de geo-(studenten)challenge en voor wie durft: de escape room van Provincie Utrecht.

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de opbouw van basisregistraties en andere voorzieningen in het geo-informatiedomein. Nu alle basisregistraties zo goed als staan, werken alle partners gezamenlijk aan synergie in sturing, bekostiging, inwinning, kwaliteitsbeheer en gebruik. Dit gebeurt onder de vlag van Doorontwikkeling in Samenhang.

Ambitie is te komen tot een samenhangende objectenregistratie, die zorgt voor een efficiënte en integrale inwinning en ontsluiting van gegevens, en een samenhangend en helder beeld voor een grote diversiteit aan gebruikers. Tegelijkertijd werkt het programma aan het stimuleren van gebruik. In het inspiratietheater praten we je bij op de ambities van het programma. Overheidsorganisaties en bedrijven laten bovendien zien welke mogelijkheden het gebruik in samenhang voor kansen biedt. 

Zie voor meer informatie het programma van het inspiratietheater op 19 november.

We kijken uit naar je komst!