Open geodag - in één dag bijgepraat

03 juli 2015

Het is tropisch warm in Nederland. Een prachtig begin voor de vakantie! Maar voor je je koffers pakt, nodigen wij je graag uit voor de Open Geodag van 2 september. Wij praten je dan in één dag helemaal bij. Bijvoorbeeld over het integreren van geodata in het web, de start van een geo-lab en natuurlijk de standaarden voor onder meer de bouw, beheer openbare ruimte en de omgevingswet. Of schuif aan bij een van de hands-on trainingen over de neo-geo standaarden als Geo-JSON bijvoorbeeld en over hoe je zelf linked data kunt maken, of modelleer je liever op de Laan van de Leefomgeving?

In de ochtend trappen wij af met een bespiegeling op ‘digitalisering, slimme burgers en de overheid’. Aan tafel schuiven onder meer Marleen Stikker van de Waag Society en Marga Jacobs van Vereniging Leefmilieu. Zij laten ons zien waar burgers zelf initiatief nemen, hoe informatie daarbij wordt ingezet en wat dat betekent en gaat betekenen voor de samenleving en de overheid.

De outline van het programma staat op deze website. Wij wensen je een heerlijke zomer toe en zien je graag op 2 september in het Mediaplaza in Utrecht.

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.