Tussentijdse oplevering toepassingsprofielen omgevingsdocumenten (TPOD)

tussentijdse oplevering toepassingsprofielen
08 april 2019

Op 10 april zijn drie updates van toepassingsprofielen gepubliceerd. Daarnaast is een document opgeleverd over validatie- en conformiteitsregels.

De updates betreffen de toepassingsprofielen voor de Algemene Maatregel van Bestuur en Ministeriële Regeling (AMvB/MR), voor het omgevingsplan en die voor de omgevingsverordening. De bijgewerkte documentatie is niet in consultatie. Vragen over deze documentatie kun je stellen aan onze helpdesk.

Van januari tot en met maart dit jaar lag versie 0.97 van de STOP/TPOD standaarden in consultatie. Komende tijd verwerkt het ontwikkelteam de binnengekomen reacties. Dit zal resulteren in publicatie van versie 0.98 van de standaarden. Een aantal documenten is al bijgewerkt en leveren wij nu tussentijds op. Ook heeft het beheerteam correctief onderhoud uitgevoerd op de toepassingsprofielen voor het omgevingsplan en de omgevingsverordening. Al deze bijgewerkte documentatie publiceren wij op deze website.

Wil je automatisch bericht krijgen als we een nieuw document of een update van een document publiceren? Meld je dan aan voor onze attenderingsservice.

Bekijk de nieuwe documenten

Gerelateerd nieuws