We starten weer een 3D initiatief

29 maart 2023
decoratief

Tegen welke fundamentele, overkoepelende vraagstukken loop je aan bij het werken met en verwerken van 3D gegevens? Op 28 juni organiseren wij een open sessie in Amersfoort om deze vraagstukken te benoemen en te kijken hoe we deze gezamenlijk kunnen aanpakken.

In 2010 verkenden we in een 3D pilot nog de meerwaarde van 3D gegevens voor verschillende vraagstukken. In de daaropvolgende 3D doorbraak stonden praktische vraagstukken centraal rond beheer en gebruik. Inmiddels leiden datagedreven werken, de opmars van digital twins, asset management en ‘BIMmen’ tot nieuwe en intensievere productie en gebruik van 3D gegevens. En daarmee nieuwe vraagstukken op het gebied van interoperabiliteit en efficiency. Die fundamentele vragen willen wij graag weer gezamenlijk gaan oppakken!

Op 28 juni organiseren wij daarom een open sessie in de Prodentfabriek in Amersfoort. Doel van de dag is het selecteren en aanpakken van 3D vraagstukken die vragen om een breed gedragen oplossing. Waar loop jij tegenaan bij het (ver-)werken van 3D gegevens? Waar zou nu echt eens een oplossing voor moeten komen? We horen het graag!
 
Mede op basis van jouw input, stellen we een programma op voor de 28ste. Je kunt je online aanmelden voor deze sessie. We houden je dan op de hoogte van het programma. Via het aanmeldformulier kan je ook direct zelf een vraagstuk indienen.

Aanmelden

Gerelateerd nieuws

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.