Wij zoeken een medewerker secretariaat

Geonovum zoekt
25 september 2018

Wij zijn op zoek naar versterking van ons secretariaat. Ben jij of ken jij iemand die niets leuker vindt dan een organisatie op rolletjes te laten lopen? Iemand die het fijn vindt om een veelzijdig werkpakket te hebben met zowel grote als kleine verantwoordelijkheden? Iemand met ervaring, die zelfstandig kan werken en die ervoor zorgt dat medewerkers en bezoekers iedere dag weer met plezier door de deur stappen? Dan maken wij graag kennis!

Geonovum is een organisatie met een kleine vaste kern van medewerkers, met daar omheen een flexibele schil van projectmedewerkers. Als overheidsstichting, werken we in opdracht van de overheid aan uiteenlopende projecten. Onze belangrijkste taak is het maken van standaarden (technische afspraken) die het betekenisvol digitaal uitwisselen van geo-informatie mogelijk maken. Dat betekent dat wij vaak en met heel veel verschillende organisaties en personen overleggen. Ons kantoor in Amersfoort is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met digitale geo-informatie werkt. Bij vlagen is het dan ook gezellig druk.

Onderwerpen waar wij vanuit onze expertise een bijdrage aan leveren zijn op dit moment onder meer de digitalisering van de Omgevingswet en de Basisregistratie Ondergrond. Ook verkennen wij samen met kennisinstellingen en bedrijfsleven de mogelijkheden van nieuwe technologieën. Wat kan je bijvoorbeeld met sensor informatie en welke informatie uitdagingen zijn er voor de overheid om voertuigen autonoom te laten rijden?

Nieuwsgierig naar de functie en zin om nader kennis te maken met Geonovum? Bekijk het functieprofiel en laat vòòr 7 oktober wat  van je horen.

Bekijk het functieprofiel

Gerelateerd nieuws