Wijzigingsvoorstellen IMGeo: bermen en inritten

optimalisatie imgeo
11 april 2018

Met een reeks informele internetconsultaties, peilen we je mening over de wijzigingsvoorstellen voor IMGeo. Elke ronde staan een aantal verbetersuggesties centraal. Van alle wijzigingsvoorstellen vragen wij je om aan te geven wat je van het voorstel vindt, of je de oplossing kunt toepassen en/of bouwen en wat de verwachte impact is van het wijzigingsvoorstel.

De informele internetconsultatie is een voorbereiding op de formele 'papieren' consultatie. De resultaten nemen we mee in de definitieve uitwerking van het wijzigingsvoorstel voor IMGeo. In deze vijfde ronde van de informele internetconsultatie staan afbakeningsregels voor bermen en inritten centraal.  Wij horen graag wat je vindt van de volgende voorstellen:

Je kunt de enquêtes voor bovenstaande wijzigingsvoorstellen invullen tot en met dinsdag 24 april 2018. Heb je vragen of ervaar je problemen bij het invullen, neem dan contact op met de IMGeo helpdesk

Automatisch op de hoogte blijven van nieuwe voorstellen?

Wil je een mail ontvangen als er nieuwe wijzigingsvoorstellen online staan, schrijf je dan in voor de attenderingservice.

Zie ook 

Ronde vier: wijzigingsvoorstellen IMGeo (open tot 20 april)

Deadline consultatie IMGeo schuift maand op

Gerelateerd nieuws