Bijeenkomst Kennisplatform API's

  • van 13:00 tot 17:00
  • Meet-up Utrecht

Op 30 september 2022 is er weer een bijeenkomst van het Kennisplatform API. Deze keer in de Jaarbeurs Meetup in Utrecht. Het plenaire programma begint om 14.00 uur en we ronden om 16.15 uur af.  Voor alle projectleden is er van 13.00-14.00 uur gelegenheid om overleg te voeren op dezelfde locatie.

Wat kan je 30 september verwachten?

Om 14.00 uur gaat het plenaire programma van start die voor iedereen met belangstelling voor API's toegankelijk is.


We presenteren onder meer de resultaten van de API-werkweek. Developers zijn aan de slag om meer exposure voor API's te krijgen via developer.overheid.nl. Op 30 september presenteren en demonstreren zij hun bevindingen.
Verder introduceren wij deze dag het programma Data bij de bron. Dit programma gaat op zoek naar praktische oplossingen die het circuleren van verschillende kopien van data verminderen. Verder werkt dit programma aan verbetering van technische interoperabiliteit en bekijkt zij de mogelijkheden voor opschaling. De activiteiten en producten van het Kennisplatform API's dragen hieraan bij. Uiteraard is er ruim gelegenheid om kennis te maken met de ontwikkelingen binnen de verschillende werkgroepen. En we kijken welke onderwerpen de beste zijn om de nu komende periode op te pakken. Wil je een kijkje nemen in alle onderwerpen die we hebben geïnventariseerd voor dit jaar? Neem dan een kijkje op ons Kanban bord.

Wij horen graag of je komt !

AANMELDEN

 

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.