Data Model/Visualisatie Brainstorm

  • van 14:00 tot 16:00
  • Online

Voor goed begrip en efficiënt gebruik van data helpt het om inzicht te hebben in de achterliggende informatiemodellen. Ook bij het maken van informatiemodellen helpt het om het ontwerp visueel te maken.  

Als Geonovum en Kadaster zijn we 3 dagen bij elkaar gekomen, om te bezien of we mogelijkheden zien om onze huidige visualisatie mogelijkheden te verbeteren. We hebben veel beproefd, maar (spoiler alert) dat was niet per definitie een verbetering van de huidige oplossingen. We hebben wel veel geleerd. En dat willen we graag delen.

Tegelijkertijd zijn we erg benieuwd hoe anderen het doen. Welke visualisatie-aanpakken rond informatiemodellen en inzichten in de dataset zelf worden gebruikt? Welke wensen zijn er? Welke oplossingen/tools bieden mogelijkheden? Kunnen we samen komen naar betere oplossingen? Of zijn onze wensen gewoon niet reëel?

Mocht je zelf willen laten zien hoe in jouw situatie een informatiemodel, of inzicht in een dataset, kan worden gevisualiseerd? Meld je dan gerust aan voor het geven van een korte pitch en demo

Kopieer deze link naar je agenda om er dinsdag 21 november van 14.00 tot 16.00 uur bij te kunnen zijn.

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.