Geo Gebruikersfestival 2018 en SDI.Next

  • van 09:00 tot 17:00
  • Amersfoort

Op 31 oktober organiseren Geonovum, het Ministerie van BZK en PDOK het Geo Gebruikersfestival 2018. Onderdeel van het programma dit jaar is ook het innovatiespoor SDI.Next.

Geo-gebruikersfestival

Op het Geo Gebruikers Festival staan het gebruik en voorzieningen van de (geo-) Basisregistraties centraal. Naast gebruikersoverleggen, staan er dit jaar verschillende werkgroepen in de planning gericht op afstemming tussen verschillende registraties. Het programma van de dag maken we kort na de zomervakantie bekend.

SDI.Next

SDI.Next staat voor de kick-off van het innovatieprogramma voor de geo-informatie infrastructuur. Daarin werken we samen met developers aan het doorontwikkelen van de geo-infrastructuur onder het motto: "data waarop je kunt bouwen". Onder SDI.Next komen zo ontwikkelingen en communities rond linked data, geo voor het web, light versies van standaarden, API strategieën en dataveiligheid bij elkaar.

Het programma van het Geo Gebruikersfestival met SDI.Next volgt kort na de zomervakantie. Wil je op de hoogte worden gehouden van de programma's?

Meld je aan