Geo Gebruikersfestival 2018 en SDI.Next

  • van 09:00 tot 17:00
  • Prodentfabriek, Amersfoort

Op 31 oktober organiseren Geonovum, het Ministerie van BZK en PDOK het Geo Gebruikersfestival 2018. Onderdeel van het programma dit jaar is ook de beweging SDI.Next.

Geo-gebruikersfestival

Op het Geo Gebruikers Festival staan het gebruik en voorzieningen van de (geo-) Basisregistraties centraal. Op het Geo Gebruikersfestival draait alles om de laatste ontwikkelingen van geo registraties en voorzieningen èn uiteraard de gebruiksmogelijkheden daarvan. Dit jaar is er onder meer aandacht voor de Omgevingswet, de Basisregistratie Ondergrond en nieuwe ontwikkelingen op PDOK. Daarnaast zijn er ook workshops te volgen. Bijvoorbeeld over hoe je geo-informatie toepast binnen de kaders van de webrichtlijnen en een werksessie over hoe jij de BGT graag zou willen gebruiken.

SDI.Next

SDI.Next staat voor de kick-off van de innovatiebeweging voor de geo-informatie infrastructuur. Daarin werken we samen met developers aan het doorontwikkelen van de geo-infrastructuur onder het motto: "data waarop je kunt bouwen". Onder SDI.Next komen zo ontwikkelingen en communities rond linked data, geo voor het web, light versies van standaarden, API strategieën en dataveiligheid bij elkaar.

Ben jij erbij op 31 oktober in de Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort?

Bekijk het programma

Meld je aan

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.