Open Geodag - jubileum editie

  • van 10:00 tot 16:00 uur
  • midden van het land

Op 7 april organiseren we een Open Geodag in Amersfoort. Wij kijken er naar uit om weer veel mensen uit het werkveld te ontmoeten! In een uitgebreid programma met diverse internationale sprekers, nemen we je mee in wat ons bezig houdt en praten we je bij op actuele ontwikkelingen op het gebied van de geo-standaarden. 

Chris Tucker - auteur van het boek 'A planet of 3 billion', trapt de Open Geodag inhoudelijk af. Met hem en gasten uit Nederland praten we over grote uitdagingen in de wereld en wat er gebeurt in eigen land.

Vervolgens staan we uitgebreid stil bij het nieuwe Europese databeleid. De Europese Commissie heeft een visie gepubliceerd over digitalisering van Europa. In een uitgebreide sessie praten we je graag bij op wat deze visie inhoudt en hoe deze handen en voeten krijgt.

Een open geodag zonder update op de standaarden, is natuurlijk ondenkbaar. In een journaal nemen we je in vogelvlucht langs belangrijke ontwikkelingen. In deelsessies is er ruime gelegenheid om dieper op de verschillende onderwerpen in te gaan: van de introductie van nieuwe informatiemodellen tot sessies over de Metaverse.

En dan kunnen de ontwikkelingen rondom digital twins natuurlijk niet achterblijven. Op 7 april komen zowel de potentie, de praktijk als ontwikkelingen rond digital twins, rekenmodellen en kunstmatige intelligentie aan bod.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten! 

Bekijk het programma

Aanmelden Open Geodag

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.