Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op.

Bezoek aan Geonovum tijdens Corona?

In verband met de voorzorgsmaatregelen rond Corona is ons pand beperkt in gebruik. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak met één van onze medewerkers.  Bij een bezoek aan ons pand vragen we iedereen om strikt de gestelde hygiëne maatregelen in acht te nemen.

Bezoekadres Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort
Postadres Postbus 508, 3800 AM, Amersfoort
E-mailinfo@geonovum.nl
Telefoon: +31334604100

Helpdesk

Specifieke vragen over één van de standaarden die wij ontwikkelen of beheren, kan je het beste direct richten aan de betreffende helpdesk:

Stel je een vraag aan een van onze helpdesks, dan slaan we je naam, e-mail en telefoonnummer op. Dit is omdat gestelde vragen tot een aanpassing van de standaarden kunnen leiden. We gebruiken je gegevens alleen om de helpdesk dienst uit te kunnen voeren en delen jouw gegevens niet met derden. Heb je een vraag over jouw gegevens bij Geonovum of wil je een wijziging doorgeven? Neem dan contact met ons op via info@geonovum.nl.

Waar vind je ons?

Geonovum is gevestigd in Amersfoort, tegenover het Centraal Station. Je vindt Geonovum op de derde etage van de Barchman Wuytierslaan 10 (3818 LH), rechts van het congrescentrum De Eenhoorn.

Parkeren

Geonovum heeft geen parkeerplaatsen. Je kunt (betaald) parkeren langs de weg voor het station of in de Q-park naast het station.

Op de kaart

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.