Wie wij zoeken

Geonovum zoekt soms medewerkers - vaak experts op het gebied van geo-informatie, informatiemodellering, standaardisatie en/of procesmanagers en projectleiders - die weten hoe de geo-sector werkt. Ook bieden we studenten op HBO- en universitair niveau de gelegenheid om stage te lopen bij ons.

Vacatures

Op dit moment heeft Geonovum de volgende vacatures open staan:

Zie jij het belang en de mogelijkheden van goed gestructureerde en gedocumenteerde data? Werk jij graag mee om internationale standaarden te optimaliseren voor toepassing binnen de Nederlandse overheid en in Europa? Dan is de positie van adviseur metadata standaarden bij Geonovum iets voor  jou!

Met het oog op de aflopende termijn van één van onze leden, zijn wij op zoek naar een nieuw lid van onze raad van bestuur. De Raad van Toezicht, ziet toe op het bestuur van Geonovum, namens de Minister van BZK. 

Als senior adviseur ben je (of word je) een autoriteit op het gebied van de Nederlandse geo-informatie infrastructuur. In samenwerking met anderen, binnen en buiten Geonovum, ontwikkel en beheer je de architectuur, standaarden en/of andere onderdelen van de Nederlandse geo-informatie infrastructuur en adviseer je overheidspartijen en het bedrijfsleven hierover.

Detacheren bij Geonovum

Geonovum is een kenniscentrum en een netwerkorganisatie. Werken bij Geonovum levert een schat aan kennis en ervaring op. Niet alleen op het gebied van standaardisatie. Zeker ook op het gebied van proces- en projectmanagement. Zowel in specialistische domeinen als in veelomvattende, complexe overheidsprogramma’s. Via detacheringen delen wij onze manier van werken graag met collega’s afkomstig uit overheids- en kennisorganisaties.

lees meer over detacheren

Inhuur

Voor onze projecten huren wij ook experts op de markt in. Wij maken daarvoor gebruik van een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS).  Via dit systeem publiceren wij onze aanvragen voor externe expertise. Alle bij de tot het DAS systeem toegelaten leveranciers kunnen reageren op een aanvraag. Meer informatie en registratie

Leveranciers die zijn toegelaten in ons DAS krijgen van al onze uitvragen automatisch bericht. Bij belangstelling voor de opdracht kan je dan meedoen in het offertetraject. 

Stages

Interesse in een stageplek bij Geonovum? Stuur een brief met motivatie, jouw idee voor een stageopdracht en CV naar info@geonovum.nl. We nemen dan contact met je op om te kijken of wij een match kunnen maken.

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.