Wie wij zoeken

Geonovum zoekt soms medewerkers - vaak experts op het gebied van geo-informatie, informatiemodellering, standaardisatie en/of procesmanagers en projectleiders - die weten hoe de geo-sector werkt. Ook bieden we studenten op HBO- en universitair niveau de gelegenheid om stage te lopen bij ons.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan.

Projectmanager Beheer Standaarden - senior
Wij zoeken een ervaren projectmanager die in nauwe samenwerking met de huidige Product Owner zorg draagt voor het verder opzetten en vormgeven van het team van Geonovum dat straks verantwoordelijk is voor het beheer van de informatiestandaarden voor de Omgevingswet.

Bureaumedewerker
De bureaumedewerker biedt praktische ondersteuning aan de medewerkers  van Geonovum. Samen met de officemanager zorgt de bureaumedewerker voor een gastvrij, schoon en opgeruimd kantoor waar het prettig werken is.

Officemanager
Onze officemanager is lid van het team bedrijfsvoering en vervult een verantwoordelijke en belangrijke rol in diverse interne werkprocessen. Deels administratief, deels organisatorisch en planningstechnisch

Stages

Interesse in een stageplek bij Geonovum? Stuur een brief met motivatie, jouw idee voor een stageopdracht en CV naar info@geonovum.nl. We nemen dan contact met je op om te kijken of wij een match kunnen maken.

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.