Wie wij zoeken

Geonovum zoekt soms medewerkers - vaak experts op het gebied van geo-informatie, informatiemodellering, standaardisatie en/of procesmanagers en projectleiders - die weten hoe de geo-sector werkt. Ook bieden we studenten op HBO- en universitair niveau de gelegenheid om stage te lopen bij ons.

Vacatures

Wij zoeken: Functioneel Beheerder die zich óók wil verdiepen in standaarden voor de Omgevingswet - 32-36 uur

Voor het beheer van onze kantoorautomatisering, het account- en repository-beheer op Github en het inrichten en beheren van Jira en Confluence-omgevingen zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder. Een functioneel beheerder die het daarnaast òòk leuk vindt om zich te verdiepen in de standaarden voor de Omgevingswet zodat je deze samen met het team kunt beheren. In beide rollen draait alles om toepassingen praktisch werkbaar te maken en houden voor de gebruikers. Houd jij ervan om breed ingezet te worden? Ben jij op zoek naar verdieping en verbreding?  Wij maken graag kennis met je. Bekijk de complete vacturetekst

Deze functie is ook in te vullen op basis van detachering vanuit een overheidsorganisatie of kennisinstelling.

Detacheren bij Geonovum

Geonovum is een kenniscentrum en een netwerkorganisatie. Werken bij Geonovum levert een schat aan kennis en ervaring op. Niet alleen op het gebied van standaardisatie. Zeker ook op het gebied van proces- en projectmanagement. Zowel in specialistische domeinen als in veelomvattende, complexe overheidsprogramma’s. Via detacheringen delen wij onze manier van werken graag met collega’s afkomstig uit overheids- en kennisorganisaties.

lees meer over detacheren

Stages

Interesse in een stageplek bij Geonovum? Stuur een brief met motivatie, jouw idee voor een stageopdracht en CV naar info@geonovum.nl. We nemen dan contact met je op om te kijken of wij een match kunnen maken.

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.