Wie wij zoeken

Geonovum zoekt soms medewerkers - vaak experts op het gebied van geo-informatie, informatiemodellering, standaardisatie en/of procesmanagers en projectleiders - die weten hoe de geo-sector werkt. Ook bieden we studenten op HBO- en universitair niveau de gelegenheid om stage te lopen bij ons.

Vacatures

Op dit moment heeft Geonovum de volgende vacatures open staan:

Eén van onze directieleden gaat met pensioen. Daarom zoeken wij een nieuw directielid. Samen met de andere directieleden geef je vorm en richting aan de verdere ontwikkeling van Geonovum. We streven naar een divers samengestelde directie, waarbij de optelsom van ieders eigenschappen het ideale profiel van onze directie als geheel benadert. 

Als senior adviseur ben je (of word je) een autoriteit op het gebied van de Nederlandse geo-informatie infrastructuur. In samenwerking met anderen, binnen en buiten Geonovum, ontwikkel en beheer je de architectuur, standaarden en/of andere onderdelen van de Nederlandse geo-informatie infrastructuur en adviseer je overheidspartijen en het bedrijfsleven hierover.

Detacheren bij Geonovum

Geonovum is een kenniscentrum en een netwerkorganisatie. Werken bij Geonovum levert een schat aan kennis en ervaring op. Niet alleen op het gebied van standaardisatie. Zeker ook op het gebied van proces- en projectmanagement. Zowel in specialistische domeinen als in veelomvattende, complexe overheidsprogramma’s. Via detacheringen delen wij onze manier van werken graag met collega’s afkomstig uit overheids- en kennisorganisaties.

lees meer over detacheren

Stages

Interesse in een stageplek bij Geonovum? Stuur een brief met motivatie, jouw idee voor een stageopdracht en CV naar info@geonovum.nl. We nemen dan contact met je op om te kijken of wij een match kunnen maken.

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.