Save the date: Geo Gebruikers Festival

29 mei 2016
save the date Geo Gebruikers Festival 2016

De laatste jaren is er veel geo-informatie van de overheid beschikbaar gekomen. Iedereen kan die informatie gebruiken. Maar hoe werkt het in de praktijk? En wat kan je ermee? Dat zijn vragen die centraal staan op het Geo Gebruikers Festival, inmiddels een jaarlijks terugkerend festijn.

Tijdens het Geo Gebruikers Festival schuift u in een informele setting aan bij live demonstraties en inspirerende lezingen of gaat u zelf aan de slag in een van de praktische workshops. Dit festival is een bron van inspiratie voor iedere ambtenaar of onderzoeker die wel eens op zoek is naar informatie over de wereld om ons heen. Ontdek welke informatie er is, en hoe u die slim kunt gebruiken is. Doe inspiratie op bij presentaties en demo's waarin slim gebruik van locatiedata in uiteenlopende primaire processen centraal staat. Ook voor de geo-professional, de applicatie designer en ontwikkelaar is er van alles te doen. Van workshops die de meest gestelde vragen over diverse basisregistraties oppakken tot meet & greets met experts om specifieke vraagstukken op te lossen. PDOK, INSPIRE, BGT, BRT en BAG organiseren hun gebruikersoverleg tijdens deze dag.

Dit jaar vindt het Geo Gebruikers Festival plaats op 6 september 2016 bij de Provincie Overijssel in Zwolle. Reserveer deze dag in uw agenda en meldt u alvast aan Dan weet u zeker dat u een plek heeft!

Gerelateerde thema's

Gerelateerd nieuws

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.