Ronde vier: wijzigingsvoorstellen IMGeo optimalisatie

Wijzigingsvoorstellen IMGeo gepubliceerd voor pre-consultatie
28 maart 2018

Met een reeks informele internetconsultaties, peilen we uw mening over de wijzigingsvoorstellen voor IMGeo. Elke ronde staan een aantal verbetersuggesties centraal. Van alle wijzigingsvoorstellen vragen wij u om aan te geven wat u van het voorstel vindt, of u de oplossing kunt toepassen en/of bouwen en wat de verwachte impact is van het wijzigingsvoorstel.

De informele internetconsultatie is een voorbereiding op de formele 'papieren' consultatie. De resultaten nemen we mee in de definitieve uitwerking van het wijzigingsvoorstel voor IMGeo. In deze vierde ronde van de informele internetconsultatie staat de uitbreiding van classificaties en geometrietypen in IMGeo centraal. We leggen de volgende wijzigingsvoorstellen aan u voor:

U kunt de enquêtes voor bovenstaande wijzigingsvoorstellen invullen tot en met vrijdag 20 april 2018. Heeft u vragen of ervaart u problemen bij het invullen, neem dan contact op met de IMGeo helpdesk

Automatisch op de hoogte blijven van nieuwe voorstellen?

Wilt u een mail ontvangen als er nieuwe wijzigingsvoorstellen online staan, schrijf u dan in voor de attenderingservice.

Zie ook 

Deadline consultatie IMGeo schuift maand op

Gerelateerd nieuws