Wij zoeken een adviseur Standaarden voor de BRO

Wij zoeken een adviseur Standaarden voor de BRO
17 februari 2020

Ben jij of ken jij iemand die kennis heeft van de digitale aspecten van de ondergrond en met de inhoud en werkprocessen, waarin zij een rol spelen? Iemand die het leuk vindt om advies te geven en vragen te beantwoorden over de standaarden voor dit domein? Dan maken wij graag kennis!

Sinds 1 januari beheert Geonovum de standaarden voor de Basisregistratie Ondergrond (BRO). Deze standaarden (gegevenscatalogi) zijn juridisch verankerd in een ministeriële regeling. TNO beheert de landelijke voorziening van de BRO inclusief de standaarden in opdracht van Min BZK, Geonovum is opdrachtnemer voor het onderdeel standaarden.

De adviseur standaarden zorgt voor het operationele beheer van de standaarden. Je zorgt ervoor dat de documentatie op orde is en beschikbaar. Je houdt de wensen en eisen voor de standaarden bij en je ontwikkelt samen met het werkveld wijzigingsvoorstellen.

Als adviseur van de BRO standaarden maak je ook deel uit van het standaardenteam en draag je dus ook bij aan de verdere professionalisering van de beheerwerkzaamheden van Geonovum.

- deze vacature is vervuld-

 

Gerelateerd nieuws