Veldlab - Praktisch aan de slag met Annoteren van activiteiten

  • van 09:30 tot 16:00
  • Amersfoort

Het toevoegen van annotaties aan omgevingsdocumenten is belangrijk voor je dienstverlening aan inwoners en bedrijven. Met goede annotaties kan je echt het verschil maken! En het goede nieuws is dat annoteren niet veel tijd hoeft te kosten.  

Op 24 mei 2024, 31 mei 2024 en 14 juni 2024 nodigen we je van harte uit om samen met ons in de wereld van het annoteren te duiken! In het Veldlab Annoteren van activiteiten ervaar je zelf hoe je de dienstverlening aan inwoners en bedrijven met annotaties kunt verbeteren. Ook je planbureau en leverancier zijn van harte welkom om aan te schuiven. Deelname aan het Veldlab is gratis. 

Voor wie bedoeld 

Het Veldlab is bedoeld voor planmakers, beheerders van omgevingsdocumenten en plan bureaus’s van bevoegde gezagen. Samen met experts ga je in dit Veldlab praktisch aan de slag. In dit veldlab staat de basis centraal: het annoteren van activiteiten. We kijken hoe activiteiten, regelkwalificaties en locaties samenhangen en wat het effect van annoteren daarop is. Wil jij dit samen met andere bevoegd gezagen en experts ervaren? Dan ben je van harte welkom in dit Veldlab. 

Praktische informatie 

Voor deelname in het Veldlab is het belangrijk dat je de oefensoftware meeneemt waarin je STOP/TPOD omgevingsplan/waterschapsverordening/omgevingsverordening kunt opstellen en kan publiceren naar de pre-omgeving van het DSO.  

Tijdens de Veldlabs zijn er verschillende experts aanwezig die jouw vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast hoor je ook direct de oplossingsrichtingen die andere bevoegde gezagen op deze dag ontwikkelen. Aan het eind van de dag ga je dus naar huis met een extra portie technische en praktijkervaring.   

We kijken ernaar uit om samen met jou te kunnen werken en leren! 

Meld je aan voor dit Veldlab  

 

Praktisch 

Thema Annoteren van activiteiten 
Datum 24 mei 2024, 31 mei 2024 en 14 juni 2024 
Tijd 

9:30 – 16:00 uur  

NB:  Op 7 juni en 21 juni organiseren we aanvullend een online vragenuur, waarin we elkaar resultaten kunnen laten zien en vragen kunnen stellen die later zijn opgekomen. Ben je aangemeld ontvang je automatisch deze uitnodiging om online deel te nemen aan deze sessies. 

Locatie Regio Midden (Amersfoort), Regio Noord (Provinciehuis Leeuwarden  ) en regio Zuid ( nog nader te bepalen ) 
Deelname aan het veldlab is gratis 
 

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.