Veldlab TAM-Omgevingsplan (21 juni)

  • van 09:30 tot 16:00
  • Geonovum in Amersfoort

Wanneer je een TAM-Omgevingsplan maakt, is het nodig om keuzes te maken. Wil jij weten wat de (on)mogelijkheden zijn van het TAM-omgevingsplan? Schrijf je dan in voor dit Veldlab!

Tijdens de Veldlabs van 21 juni en 30 augustus staat het opstellen en publiceren van eenduidige TAM-IMRO plannen centraal. In het Veldlab gaan we samen aan de slag met een TAM-omgevingsplan en de keuzes die je als bevoegd gezag daarvoor moet maken. Hoe zorg je ervoor dat de TAM-omgevingsplannen eenduidig zijn zodat je de overgang naar het definitieve omgevingsplan soepeler kunt laten verlopen. 
Wil jij dit samen met andere bevoegd gezagen, eventueel je planbureau en experts komen uitproberen? Dan ben je van harte welkom in dit Veldlab van Geonovum dat we in samenwerking met VNG organiseren.

Voor deelname aan het Veldlab maakt het niet uit of je TAM-Omgevingsplan plannen zelf opstelt of dat je ze uitbesteed aan een planbureau.

Belangrijk : Voor deelname aan het Veldlab is het belangrijk dat je de oefensoftware meeneemt waarin je IMRO plannen kunt opstellen en kunt publiceren naar de pilot omgeving van ruimtelijkeplannen.nl van het DSO.

Aanmelden

Gerelateerde standaarden

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.