Detacheren

Verschillende collega’s zijn voor twee dagen of meer verbonden aan zowel Geonovum als aan een andere overheids- of kennisorganisatie. Dit levert beide partijen een mooie wisselwerking in kennis, netwerk en expertise op.

Geonovum heeft een binnen de overheid unieke aanpak om tot resultaten te komen. Onze standaarden en kennisproducten zijn degelijk. Je kunt er op bouwen. En nog belangrijker:  onze producten kunnen rekenen op draagvlak in het werkveld. Alles bij Geonovum draait om vakmanschap en openheid. Onze manier van werken, dragen we graag uit binnen de overheid. Daarom staan wij al sinds onze oprichting open voor detacheringen aan Geonovum vanuit kennis- en overheidsorganisaties.

Voor wie is detachering geschikt?

Detachering is geschikt voor mensen die hun horizon willen verbreden in een werkveld op het snijvlak van overheidsdienstverlening en geo-expertise. Denk aan het nemen van een duik in het standaardisatievak. Of aan het verder ontwikkelen en verbreden van project- of procesmanagement vaardigheden, zonder daarvoor de eigen organisatie te hoeven verlaten.

Werken bij Geonovum vraagt veel eigen initiatief. Je moet in grote mate zelfstandig kunnen werken en voor een groot deel zelf richting geven aan je ontwikkeling. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om te experimenteren en te klankborden met ervaren collega’s. Veruit de belangrijkste eigenschap voor een detachering bij Geonovum is nieuwsgierigheid. Je moet je willen verdiepen in het netwerk en in de inhoud èn je moet een goed oog hebben voor het behalen van resultaten.

Wie zoeken we?

We zoeken collega’s die standaarden op het gebied van geo infomatie ontwikkelen en beheren, zowel technisch als semantisch. Met name binnen onze grote opdrachten: standaarden voor de Omgevingswet/DSO/IMRO, de BasisRegistratie Ondergrond, INSPIRE en het stelsel van Basisregistraties (DisGeo). Een medewerker detacheren uit een nieuw domein, waar je zelf als overheidsorganisatie wilt standaardiseren, is ook bespreekbaar, bijvoorbeeld klimaat, energietransitie, stikstof etc. Heb je verstand van API’s of Digitale Tweelingen, dat is interessant! Net als kennis, ervaring en een netwerk in de wereld van geo data en -architectuur. Maar het kan ook zijn dat jij ervaring hebt met het gebruik van geo data binnen maatschappelijke thema’s, of de (beleids)ontwikkelingen m.b.t. geo volgt. Naast meer technische rollen zijn rollen als informatie analist of business analist mogelijk, denk ook aan projectleiding, productowner of scrummaster.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor detachering bij Geonovum? Neem dan contact met ons op via info@geonovum.nl

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.