Geonovum zoekt senior adviseurs

16 augustus 2023
decoratief

Ben jij toe aan een werkplek waarin je al jouw kennis, ervaring en passie voor het toepassen van geo-informatie in kunt zetten om geodata te laten stromen?

Als senior adviseur ben je (of word je) een autoriteit op het gebied van de Nederlandse geo-informatie infrastructuur of één van toepassingsdomeinen waarin Geonovum actief is. In samenwerking met anderen, binnen en buiten Geonovum, ontwikkel en beheer je de architectuur, standaarden en/of andere onderdelen van de Nederlandse geo-informatie infrastructuur en daaraan grenzende toepassingsdomeinen en adviseer je overheidspartijen en het bedrijfsleven hierover.

Wij zijn op zoek naar senior adviseurs voor de volgende drie aandachtsgebieden:

Aandachtsgebied geo-informatie voorziening

In deze rol vergaar je de laatste inzichten op het gebied van semantiek, architectuur en datagedreven werken en vertaal je deze naar praktische aanbevelingen voor de nationale infrastructuur. 

Aandachtsgebied Europa

In deze rol verdiep je jezelf in Europese ontwikkelingen op het gebied van (geo)data, architectuur en standaarden en ondersteun je Nederlandse stakeholders om effectief om te gaan met de veranderende Europese regelgeving.

Aandachtsgebied beheer

In deze rol verdiep je jezelf in de toepassingsdomeinen van standaarden, betrek je actief stakeholders in het beheer en zet je de toepasbaarheid en meerwaarde van de standaarden.

Lees de volledige vacaturetekst

Geen updates meer missen?

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.